Нашият канал в Youtube

Семейна еко-ваканция с конна езда и изкуства

Ако Вие и децата ви обичате природата и конете – нашата ваканция е перфектният избор за вас!ekovakantsia_elena.jpg

За разлика от традиционните семейни ваканции, тук можете да се забавлявате, отпочивайки в спокойна и чиста среда, но и да научите много нови неща, общувайки пряко с природата и животните и участвайки в грижите да тях!

Разработената от нашия екип програма създава възможност за деца и семейства да преживеят заедно незабравими дни – да преоткрият себе си, както и традиционни ценности, като сплотеност, съпричастност и съзидателност, да изявят индивидуалните си таланти и колективни умения, участвайки в живота на едно голямо семейство – семейството на Йовчеlager2012_1.jpgвата къща и Екопарк Елена! Тук можете да усвоите и практикувате плуване, колоездене, тенис, стрелба с въздушна пушка и лък, катерене, ориентиране, танци, рисуване, грънчарство, дърворезба и много други!

Програмата се адаптира към индивидуалните възможности и интереси на всеки! Единственото задължително условие при нас е да се чувствате добре и да се забавлявате, обгърнати с любов и внимание!

Програмата за развлечения и конна езда включва всички онези дейности, които носят удоволствие и незабравими преживявания на цялото семейство – това са заниманията с коне (минимум 2 часа на ден), грижата за животните и природата, ежедневни игри и занимания по изкуства, спорт, занаяти, екскурзии, походи, лагеруване и др.

Настаняването е в Комплекс за селски туризъм „Йовчевата къща”, разположен в Детски лагер, Елена, Йовчевата къща–с коне на палаткикитната махала Килъжевци, само на 3 км. от центъра на възрожденския град Елена. Настаняването е в уютна домашна обстановка, където всеки става част от нашето голямо семейство. Към комплекса има еко-парк, конна база, плувен басейн и спортни съоръжения за тенис на маса, колоездене, федербал и др.

Екопарк Елена разполага с ферма за животни от местни, редки и застрашени породи, биологич
на градина, юртено селище и палатков лагер.


В конната база
на комплекса се отглеждат коне от „Източнобългарска“ и „Каракачанска“ порода. Тя предлага възможност за обучение по езда и преходи с коне с квалифицирани инструктори и водачи.

Продължителност на смените: 1 или 2 седмици;