Нашият канал в Youtube

Конна база

Нашите коне са най-щастливите коне на света! – за някои, може да прозвучи доста нескромно, но… помислете сами: зелени дъхави ливади, сливащи се с хоризонта, горски дъбрави, прорязани от кристално чисти потоци, свеж планински полъх, примесен с билкови аромати, небе, натежало от звезди и навяващо мисли за безкрая, спокойствие, нарушавано само от гласовете на птиците – какво повече му трябва на един кон, за да бъде щастлив и свободен!?

Ако не ни вярвате, питайте Събка, Пепина, Европа, Георги, Перун, Фрийдъм, Чаровна, Марта, Перла, Мая и Кукла (най-младия член на конското ни семейство).

Нашата философия е обичта, разбирането и уважението към конете!

Нека и вашето пътуване започне оттук – от нашия малък земен рай, дъхавите поляни с пасящи на воля коне, прохладните вековни гори, ромолящите реки и поточета, птичия хор сутрин и жабешкия – вечер. Оставете вашия ум, дух и тяло да се докоснат до тези на коня и изпитайте изпълващото и невероятно прераждане на едно незабравимо преживяване с Конен клуб „Елена”.

Ако никога не сте били на кон, ние ще ви помогнем да направите това своя сбъдната мечта и да изградите разбиране и уникална връзка с коня, а ако сте опитен ездач – ще се насладите на красотата на девствената природа на Еленския балкан. По пътя ще яздите през красиви, недокоснати от човешка ръка, местности – пасища, потоци, долини, скалисти проломи и гори, ще галопирате по безкрайни полета, изкачвате планински възвишения и пресичате буйни планински потоци.

Нашият екип от инструктори – Мая Кожухарова, Борислав Нейков, Виктор Йовчев, Рене Де Рик, Йо Вердонк, ще се погрижи да прекарате незабравима почивка с коне в Елена.

Тук можете да практикувате конна езда за всички нива:

  • За малки и големиЕзда за начинаещи (училище по езда);
  • Езда за напреднали – преходи с коне до природни забележителности и исторически места в региона;
  • Практически семинари с гост-инструктори;
  • Семейни конни ваканции;
  • Лагери за деца с езиков модул и обучение по езда;
  • Тиймбилдинг с коне и др.

УСЛУГИТЕ, които предлагаме са: 

1. Езда за начинаещи (училище по езда)

2. Абонаментна карта за езда

3. Езда за опитни ездачи (преходи с коне) (Офертата за важи за групи от минимум 2 човека):

– двучасов конен преход

– тричасов конен преход

– еднодневен, двудневен и тридневен конен преход

4. Детски и семейни ваканции с конна езда и изкуства

5. Тийм-билдинг с коне

6. Конна терапия