Нашият канал в Youtube

СТУДЕНТСКИ ПРАЗНИК в ЕКОПАРК ЕЛЕНА

МИЛИ СТУДЕНТИ, за да бъдете истински, вдъхновени, свободни и разкрепостени, предлагаме ви да отпразнувате най-прекрасният празник на младостта и знанието в нашите 3 къщи ца гости, органична ферма и база за конен туризъм. Къщите ни за гости: Йовчевата, Баба Дана и Докторската са разположени само на 3 километра от центъра на възрожденския град Елена и разполагат с 30 основни места за настаняване, разпределени в уютни спални, обзаведени в старинен стил. Всяка от къщите има просторен чардак и механа, а в основната къща – лятна кухня с барбекю и пещ и детски кът. В конната ни база предлагаме обучение по езда, разходки и преходи с коне. Тук ще разполагате още с: интернет, сателитна телевизия, оборудвана кухня, пране, гладене, паркинг, лятна градина, собствена етнографска експозиция.

Общи условия: Минимален размер на групите 6 човека. Индивидуално настаняване /Цена за настаняване на 1 възрастен/: 25 лева – само нощувка; 30 лева – нощувка със закуска; 45 лева – полупансион (нощувка със закуска и вечеря); 60 лева – пълен пансион; * Допълнително се заплаща за ползване на кухня и настаняване на домашни любомци – за цени и отстъпки проверете на сайта ни или попитайте на рецепция!

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ПРАЗНИЧНО МЕНЮ: ЗАКУСКА – Домашно приготвени бухти, мекици, палачинки, милинки, пържени филийки, баница, поднесени с домашно сладко, чай или кафе – по избор; ВЕЧЕРЯ – Тристепенно меню: Салата; Основно ястие; Десерт; ОБЯД – Тристепенно меню: Супа, Основно, Десерт; Няма ограничения за внасяне на храна и напитки на територията на Комплекса!

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ Н МЕСТАТА ПО КЪЩИ И ПО СТАИ: 

ЙОВЧЕВАТА КЪЩА

СТАЯ 1 – 1 двойна спалня и 2 единични легла – самостоятелен сан.възел;

СТАЯ 2 – 1 двойна спалня – самостоятелен санитарен възел;

СТАЯ 3 – 3 единични легла общ санитарен възел със стая 4;

СТАЯ 4 – 2 единични легла /1 допълнително легло/, общ санитарен възел;

СТАЯ 5 /резервна/ – двоен разтегателен диван, единично легло, общ санитарен възел;

КЪЩА БАБА ДАНА

СТАЯ 1 – 2 единични легла – общ санитарен възел с преминаване през общ коридор;

СТАЯ 2 – 2 единични легла – общ санитарен възел с преминаване през общ коридор;

СТАЯ 3 – 2 единични легла – общ санитарен възел с преминаване през общ коридор;

ХОЛ с 2 допълнителни единични легла;

ДОКТОРСКАТА КЪЩА

СТАЯ 1 – 2 единични легла – самостоятелен санитарен възел с преминаване през общ коридор;

СТАЯ 2 – 2 единични легла – самостоятелен санитарен възел с преминаване през общ коридор;

СТАЯ 3 – 2 единични легла – самостоятелен санитарен възел с преминаване през общ коридор;

АПАРТАМЕНТ НА ПРИЗЕМЕН ЕТАЖ – стая с 2 единични легла и стая с 4 единични легла – двете стаи са преходни с общ санитарен възел – общо 6 места;

Comments are closed.