Нашият канал в Youtube

Еко-ваканция в Елена

Ако Вие и децата ви обичате природата и конете – нашата ваканция еСемейна и детска еко-ваканция в Елена перфектният избор за вас!

За разлика от традиционните семейни и детски ваканции, тук можете да се забавлявате, отпочивайки в една спокойна и чиста среда, сред автентичната обстановка на уютния, старинен балкански дом, както и да научите много нови неща, общувайки пряко с природата и животните и участвайки в грижите да тях!

Разработената от нашия екип ПРОГРАМА  създава възможност за деца и семейства да преживеят заедно незабравими дни – да преоткрият себе си, както и традиционни ценности, като сплотеност, съпричастност и съзидателност, да изявят индивидуалните си таланти и колективни умения, участвайки в живота на едно голямо семейство – семейството на Йовчевата къща и Екопарк Елена! Тук ще усвоите и много нови умения в повече от 10 активности, като плуване, колоездене, тенис, стрелба с въздушна пушка и лък, катерене, ориентиране, танци, рисуване, грънчарство и много други!

Програмата се адаптира към индивидуалните възможности и интереси на всеки! Единственото задължително условие при нас е да се чувствате добре и да се забавлявате, обгърнати с любов и внимание!

Настаняването е в Комплекс за селски туризъм „Йовчевата къща”, разположен в китната махала Килъжевци, само на 3 км. от центъра на възрожденския град Елена. Настаняването е в уютна домашна обстановка, където всеки става част от нашето голямо семейство. Към комплекса има еко-парк, конна база, плувен басейн и спортни съоръжения за тенис на маса, колоездене, федербал и др.

Екопарк Елена разполага с демонстрационна ферма за животни от местни, редки и застрашени породи, биологична градина, въжен парк, юртено селище и палатков лагер.

В конната база на комплекса се отглеждат 12 коня от „Източнобългарска“ и „Каракачанска“ порода. Тя предлага възможност за обучение по езда и преходи с коне с квалифицирани инструктори и водачи.

Програмата за развлечения и конна езда включва всички онези дейности, които носят удоволствие, незабравими преживявания, нови знания и практически умения за работа в екип и преодоляване на препятствия – това са заниманията с коне (минимум 2 часа на ден), грижата за животните и природата, ежедневни игри и занимания по изкуства, спорт, занаяти, екскурзии, походи, лагеруване и др.

Екипът от инструктори, преподаватели и водачи се грижи за удобството, комфорта и безопасността на деца и възрастни.

Продължителност на смените: 1 или 2 седмици;

График и свободни места:

Месец юли:

– от 29 юни (неделя) до 5 юли (събота) – НЯМА МЕСТА;

– от 6 юли (неделя) до 12 юли (събота) – НЯМА МЕСТА;

– от 13 юли (неделя)до 19 юли (събота) – НЯМА МЕСТА;

– от 20 юли (неделя) до 26 юли (събота) – НЯМА МЕСТА;

Месец август:

– от 27 юли (неделя) до 2 август (събота) – НЯМА МЕСТА;

– от 3 август (неделя) до 9 август (събота) – НЯМА МЕСТА;

– от 10 август (неделя) до 16 август (събота) – НЯМА МЕСТА;

– от 17 август (неделя) до 23 август (събота) – 2 места;

– от 24 август (неделя) до 30 август (събота) – 18 места;

Месец септември:

– от 31 август (неделя) до 6 септември (събота) – 20 места;

– от 7 септември (неделя) до 13 септември (събота) – 20 места;

Mожете да ни откриете и във Фейсбук: https://www.facebook.com/EcoparkElena

https://www.facebook.com/pages/Elena-Horseriding-CLUB-Ездови-клуб-Елена-Йовчевата-къща/203382633030140

https://www.facebook.com/pages/Guest-house-Yovchevata-kashta/209510489131574

Comments are closed.