Нашият канал в Youtube

ЗИМНА ЕКО-ВАКАНЦИЯ с КОННА ЕЗДА в «ЙОВЧЕВАТА КЪЩА» и КЛУБ ПО КОННА ЕЗДА „ЕЛЕНА”

Мили мами и татковци!snejni kone

         Направете най-прекрасния подарък на децата си – подарете им мечтаната снежна конна ваканция в Йовчевата къща – зимна приказка с много игри, конна езда, приключения и вълнуващи изненади подготвени от нас специално за децата ви – наши приятели, помощници и бъдещи колеги!

         Продължителността на смяната е 6 дена /5 пълни пансиона/ – от 30 януари до 3 февруари включително и включва: настаняване в Комплекс за селски туризъм «Йовчевата къща» при условия пълен пансион /нощувка, закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря/ и участие в програмата за конна езда и развлечения, трансфери от и до гр.Елена и гр.Велико Търново.

Освен стандартните забавления, сме приготвили и специални изненади: разходка до село Мийковци и спускане с шейни, посещение на ски пистата на връх Чумерна, разходка в старопрестолния град Велико Търново, с посещение на крепостта Царевец и Самоводската чаршия и още много нови и интересни игри и снежни забавления!

Записването на децата става чрез превод на лагерната такса в срок до 26 януари 2015г.! Веднага след превод ще получите от нас съобщение с потвърждение, че за детето Ви е запазено място!

Не забравяйте да проверявате сайта за новини!

www.yovchevatakashta.com  www.horseriding-club-elena.com

 

Comments are closed.