Нашият канал в Youtube

Зелено училище с конна езда и изкуства „Еко Елена 2013“

Зеленото училище „Еко Елена" е част от образователната програма на Международен детски лагер за изучаване на конна езда, езици и изкуства в гр. Елена, Йовчевата къща.

Виктор ЙовчевТова е дългосрочна програма, която надгражда всяка следваща година нови знания, умения и таланти у децата – в сферата на спорта, изкуствата, занаятите и е съсредоточена върху това, детето да се забавлява, да общува с връстници от цял свят, и да опознава природата, растенията и животните, участвайки в грижите за тях!

Програма, разработена от нашия екип, създава възможност за деца между 6 и 18 години да прекарат незабравими дни, като усвоят основни умения в конната езда и повече от 10 допълнителни дейности като: плуване, колоездене, тенис на маса, стрелба с въздушна пушка и лък, катерене, танци, рисуване, грънчарство и много други.

Програмата е модулна, добре балансирана и се адаптира към индивидуалните възможности и интереси на всяко дете. Единственото задължително условие при нас е децата да се чувстват добре и да се забавляват, обгърнати с любов и внимание!

Настаняването на децата става в автентична и уютна домашна обстановка на Комплекс за селски туризъм „Йовчевата къща”, разположен в китната махала Килъжевци, само на 3 км. от центъра на възрожденския град Елена – тук всеки става част от едно голямо семейство. Към комплекса има конна база, плувен басейн с лятна градина, съоръжения за тенис на маса, колоездене, федербал, волейбол, дартс и др.

В конната база на комплекса се отглеждат коне от породите „Източнобългарска“ и „Каракачанска“. Чрез квалифицираните си инструктори тя предлага възможност за обучение по езда за начинаещи и напреднали и преходи с коне.

Екипът от ръководители, аниматори, инструктори, водачи и помощниците им, се грижи за удобството, комфорта и безопасността на децата.

Продължителност на смените: 5 дни (4 денонощия);

Смени:

Детски лагер, Елена, Йовчевата къща 2012–на конетеІ. ПРОЛЕТНА ВАКАНЦИЯ:

Месец март-април:

– от 30 март (събота) до 3 април (сряда);

ІІ. ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ:

Месец юни:

– от 15 юни (събота) до 19 юни (сряда);

– от 22 до 26 юни;

Месец юли:

– от 29 юни (събота) до 3 юли (сряда);

– от 6 до 10 юли;

– от 13 до 17 юли;

– от 20 до 24 юни;

Месец август:

– от 3 август (събота) до 7 август (сряда);

– от 10 до 14 август;

– от 17 до 21 август;

– от 24 до 28 август;

Месец септември:

– от 31 август (събота) до 4 септември (събота);

– от 7 до 11 септември;

Цена: 250 лева на дете.

В цената са включени: настаняване в Комплекс за селски туризъм „Йовчевата къща“ при условия пълен пансион (нощувка, закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря), участие в програмата за конна езда, спорт и развлечения, предоставяне на предпазна екипировка, ползване на басейна и спортните съоръжения на комплекса, трансфери от и до гр. Елена и с. Мийковци.

В цената не са включени: трансферите от и до Варна, София и др. населени места с отдалеченост повече от 20 км. от лагера, които се заплащат допълнително, по предварителна заявка.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ за програмата, начините за записване и плащане, регистрационен формуляр, часове за пристигане и настаняване, декларация от родител и други специфични изисквания, можете да намерите на сайтовете ни:

www.yovchevatakashta.com

www.horseriding-club-elena.com

Комплекс Йовчевата къща осигурява и настаняване за родителите на децата, при условия: Само нощувка – 20 лв. на човек на нощ, Нощувка и закуска – 25 лева на човек на нощ, Полупансион (нощувка, закуска и вечеря) – 35 лева на нощ.

Comments are closed.