Нашият канал в Youtube

Детска еко-ваканция в Йовчевата къща

ekovakantsia_elena.jpgАко децата ви са между 7 и 16 годишни и обичат природата, конете и другите животни – можете да им направите най-прекрасната и неочаквана изненада, като им подарите една изпълнена с приключения и емоции, незабравима ваканция в нашата еко-ферма, сред чистата природа на Еленския балкан! Тук те ще бъдат обгърнати от любов и внимание, ще срещнат много нови приятели и ще научат и опитат много нови и интересни неща!

Програмата на детската еко-ваканция, която сме подготвили е наситена с много забавления и  включва: конна езда; велосипеди; походи; разходки в гр.Елена и околностите; занимания по грънчарство, пирография, дърворезба, рисуване, приложни изкуства, тенис на маса, федербал; стрелба с лък и въздушна пушка и много други забавления! Тук всяко дете, свободно и непринудено и в приятелска среда, може да разкрие своите умения и таланти!

Вижте НОВОСТИТЕ в нашата програма през 2015 година!

НАСТАНЯВАНЕ: В  къщи за гости: “Йовчевата къща” и „Баба Дана“ – сред домашния уют на старинните реставрирани къщи, в спокойна и уютна обстановка и приятелски настроени хора – тук всеки е част от едно голямо семейство. Къщите са разположени само на 3 километра от центъра на възрожденския град Елена, в китната махала Килъжевци, обградена от гори, реки и поляни пълни с билки, гъби и диви плодове. Базата разполага с 36 места за настаняване, разпределени в къщи с уютни спални, обзаведени в старинен стил, с просторни чардаци, механа, барбекю с пещ и озеленен двор с детски кът.

В КОННАТА БАЗА се отглеждат 18 коня от българските породи: „Каракачански“ и „Източнобългарски“ кон. Тук предлагаме начално обучение по езда и преходи с коне до природни забележителности и исторически места.

В НАШАТА ЕКО-ФЕРМА се отглеждат най-различни животни и растения – кокошки, козички, коне, плодове и зеленчуци, като децата участват непосредствено в грижата за тях и научават много нови неща за живота им!

МЕДИЦИНСКИ ГРИЖИ: Лекар на повикване 24/7 и спешен кабинет в града.

ГРИЖА ЗА ДЕЦАТА – 24 часа в денонощието за децата се грижат квалифицирани възпитатели, инструктори и помощник инстуктори.

ПРОГРАМАТА ВКЛЮЧВА: Седемдневно настаняване при условия пълен пансион /нощувка, закуска, обяд и вечеря/, целодневна анимация – игри и занимания по конна езда, изкуства и занаяти, ползване на велосипед, тенис на маса, безжичен интернет, телевизия, трансфери от и до гр.Елена, входни такси за музеи.

ЗАПИСВАНЕ: След превод на таксата по банков път / Данни за банков превод на таксата за детската еко-ваканция /и изпращане на попълнен Регистационен формуляр и декларация за родителско съгласие на електронния адрес от формрата за контакти на Йовчевата къща ще получите потвърждение за запазено място на детето за съответната смяна!

 

Comments are closed.