Нашият канал в Youtube

ВЪЛШЕБНА КОЛЕДА

в «ЙОВЧЕВАТА КЪЩА» и КЛУБ ПО КОННА ЕЗДА „ЕЛЕНА”

Бухтичките на НикиБяло винце2609523-_DSC5408

“Йовчевата къща” ви кани да посрещнем заедно, като едно голямо семейство най-вълшебната Коледа в Еленския балкан!

Очакваме ви в нашите старинни реставрирани къщи, разположени в китната махала Килъжевци, само на 3 км. от центъра на възрожденския град Елена и 38 км. от старопрестолния град Велико Търново. Настаняването е в уютна и автентична

домашна обстановка, където всеки става част от едно голямо семейство. Към комплекса има еко-ферма, конна база, плувен басейн и спортни съоръжения за конна езда,  тенис на маса и колоездене.

ОФЕРТА 1: Пакетната цена на човек – 155 лева включва: тридневен полупансион и празнична вечеря на Бъдни вечер и Коледа;

ОФЕРТА 2: Пакетната цена на човек – 195 лв. включва: тридневен пълен пансион и празнична вечеря на Бъдни вечер и Коледа;

Всяка допълнителна нощувка се заплаща съответно по 45лв.за полупансион и 60лв.за пълен пансион.

Период на валидност на офертата: 23 до 28 демеври 2015г.

Деца до 3 годишна възраст се настаняват безплатно, а за деца до 12 годишна възраст се заплащат 50% от цената за възрастен.

Празничната вечеря се състои от: домашна ракия или вино, плато местни специалитети /еленски бут, филе Елена, еленско сирене и кашкавал/, 3 вида салати, печена пуйка с гарнитура от кисело зеле и задушени картофи, домашна пита с късмети, ядки, плодове и празнична коледна торта. Закуската е домашно приготвени бухти, мекици, пържени филийки, палачинки, баница и др, с чаша кафе или чай, сирене и домашно сладко. Обядът и вечерята /с изключение на празничната/ са по тристепенно меню, с включени за обяд супа, основно ястие и десерт, а за вечеря – салата, основно ястие и десерт.

Comments are closed.