Нашият канал в Youtube

Вълшебна Коледа в Йовчевата къща

Огънят в каминатаSANYO DIGITAL CAMERASANYO DIGITAL CAMERADSC06571Еко-комплекс “Йовчевата къща” ви кани да посрещнем заедно, като едно голямо семейство най-вълшебната Коледа в Еленския балкан!
Комплексът се състои от 3 старинни реставрирани къщи и е разположен в китната махала Килъжевци, само на 3 км. от центъра на възрожденския град Елена и 38 км. от старопрестолния град Велико Търново. Базата разполага с 36 основни места за настаняване, разпределени съответно: 11 места в Йовчевата къща, 7 места в къща Баба Дана и 18 места в Докторската къща. Настаняването е в уютна и автентична домашна обстановка, където всеки става част от едно голямо семейство. Към комплекса има еко-ферма, конна база, плувен басейн и спортни съоръжения за конна езда и колоездене.
Празничната коледна вечеря се състои от: домашна ракия или вино, плато местни специалитети /еленски бут, филе Елена, еленско сирене и кашкавал/, 3 вида салати, печена пуйка с гарнитура от кисело зеле и задушени картофи, домашна пита с късмети и празнична коледна торта за десерт. Закуската е домашно приготвени бухти, мекици, пържени филийки, палачинки, баница и др, с чаша кафе или чай, сирене и домашно сладко. Обядът и вечерята /с изключение на празничната/ са по тристепенно меню, с включени за обяд супа, основно ястие и десерт, а за вечеря – салата, основно ястие и десерт;
Отстъпки: за деца до 3 години – безплатно, за деца от 3 до 7 години – 50 % отстъпка от цената за възрастен на рецепция!
Ако голямо семейство или група от повече от 7 човека – свържете се с нас, за да получите специална отстъпка!

Comments are closed.