Нашият канал в Youtube

ВЪЛШЕБНА КОЛЕДА в ЕКОПАРК ЕЛЕНА

Каним ви отново да посрещнем заедно, като едно голямо семейство най-вълшебната Коледа в Еленския балкан!

Очакваме ви в нашите старинни реставрирани къщи, разположени в китната махала Килъжевци, само на 3 км. от центъра на възрожденския град Елена и 38км. от старопрестолния град Велико Търново. Разполагаме с: 30 места за настаняване в уютна и автентична домашна обстановка!

ОФЕРТАТА, която сме подготвили с много любов за Вас е: 220лв. с включени: тридневен полупансион с празнични вечери на Бъдни вечер и Коледа; Период на валидност на офертата: 21 до 26 декеври! За всяка допълнителна нощувка се заплащат по 50лв.на възрастен на база на пакет „Полу пансион” /нощувка, закуска и вечеря/! Деца до 3 годишна възраст се настаняват безплатно, а за деца до 12 годишна възраст се заплащат 50% от цената за възрастен!

Празничната вечеря за Бъдни вечер се състои от 3 степенно меню, включващо 9 постни ястия, салати, десерти, домашно вино или ракия, а Коледната вечеря – плато местни специалитети /Еленски бут, Филе Елена, домашен суджек, домашно сирене и кашкавал/, 3 вида салати /сезонна, Снежанка и Руска/, печена пуйка с гарнитура от кисело зеле, домашна пита с късмети, ядки, плодове, домашна ракия и вино, празничен коледен сладкиш. Закуската е домашно приготвени бухти, мекици, палачинки, баница и др, с чаша кафе или чай, сирене и домашно сладко. Вечерите /с изключение на празничните/ са по тристепенно меню, с включени салата, основно ястие и десерт, предварително уточнени и съобразени с вашето желание!

Comments are closed.